Salt la conținutul principal

Invită Noi Membri

Utilizarea invitației prin e-mail

  1. Accesați Setări → Membri → Invită
  2. Faceți clic pe + Invită
  3. Introdu adresa de e-mail a persoanei
  4. Selectați un rol pentru noul membru
  5. Faceți clic pe Trimite invitație
Persoana invitată va primi un e-mail cu un link pentru a se alătura spațiului dvs. de lucru.

Utilizarea linkului de invitare

  1. Accesați Setări → Membri → Invită
  2. Copiază link-ul de invitație pentru spațiul de lucru
  3. Distribuie link-ul cu noii membri ai echipei
  4. Vor primi acces odată ce se înscriu

Vizualizați și gestionați membrii

Vizualizați toți membrii

Mergeți la Setări → Membri → Echipă pentru a vedea toți membrii activi Mergeți la Setări → Membri → Invitați pentru a vedea invitațiile în așteptare

Editați profilul unui membru

Faceți clic pe un membru pentru a-i deschide pagina de profil. În calitate de administrator, puteți:
  • Editați numele
  • Actualizați fotografia de profil
  • Conectați-vă ca acel utilizator (util pentru depanare)
  • Ștergeți contul lor

Schimbați rolul unui membru

Pe pagina de profil a membrului:
  1. Deschideți fila Permisiuni
  2. Vizualizați rolul atribuit în prezent
  3. Selectați un alt rol din lista derulantă
  4. Modificarea intră în vigoare imediat
→ Aflați mai multe despre roluri și permisiuni

Eliminați un membru

  1. Faceți clic pe membru pentru a-i deschide profilul
  2. Faceți clic pe Ștergere cont pentru a le elimina din spațiul de lucru
Membrii eliminați își pierd accesul imediat. Datele lor (înregistrări, note, sarcini) rămân în spațiul de lucru.
E-mailurile și evenimentele din calendar ale membrului șters sunt arhivate și disponibile pentru alți membri.

Resetați autentificarea cu doi factori a unui membru

Dacă un membru a pierdut accesul la aplicația sa de autentificare, un administrator îi poate oferi un cod de recuperare de unică folosință. Aveți nevoie de permisiunea Securitate și de autentificarea cu doi factori configurată în propriul cont.
  1. Faceți clic pe membru pentru a-i deschide profilul
  2. În secțiunea Autentificare cu doi factori, faceți clic pe Generați cod de recuperare
  3. Introduceți codul din propria aplicație de autentificare pentru a confirma
  4. Copiați codul și partajați-l cu membrul printr-un canal în care aveți încredere
Codul poate fi utilizat o singură dată și expiră implicit după 1 oră. Este afișat o singură dată. Generarea unui cod nou îl înlocuiește pe cel anterior și puteți face clic pe Revocați pentru a anula un cod în așteptare. Membrul primește un e-mail atunci când este emis un cod. Când membrul utilizează codul, aplicația sa de autentificare pentru acest spațiu de lucru este eliminată și acesta este deconectat din celelalte sesiuni. Dacă spațiul de lucru impune autentificarea cu doi factori, i se solicită să configureze imediat o nouă aplicație de autentificare. Dacă pleacă înainte de a finaliza, generați-i un cod nou: până la finalizarea configurării, membrul poate configura o aplicație de autentificare numai printr-un cod de recuperare.
Nu puteți genera un cod de recuperare pentru dvs. înșivă. Doar un administrator de server poate genera unul pentru un alt administrator de server.

Invitații în așteptare

Gestionați invitațiile care nu au fost acceptate:
  • Retrimite: Trimite din nou e-mailul de invitație
  • Anulează: Revocați invitația înainte de a fi acceptată

Domenii de Acces Aprobate

Permiteți membrilor echipei să se alăture automat pe baza domeniului lor de e-mail:
  1. Accesați Setări → Membri → Invită
  2. Adăugați domeniul companiei dvs. (de ex., yourcompany.com)
  3. Oricine are acel domeniu de e-mail se poate alătura fără invitație

Conexe