Salt la conținutul principal

Informații personale

Nume și adresă de email

  • Nume afișat: Actualizează modul în care numele tău apare celorlalți membri ai spațiului de lucru
  • Adresa de email: Schimbă adresa de email de conectare (necesită verificare)
  • Poză de profil: Încarcă un avatar personalizat sau folosește inițialele tale

Setări de securitate

Autentificare cu doi factori (2FA)

Activează 2FA pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate contului tău:
  1. Accesați Setări → Profil
  2. Faceți clic pe Aplicație de autentificare
  3. Scanează codul QR cu aplicația ta de autentificare
  4. Introdu codul de verificare pentru a confirma

Ai pierdut aplicația de autentificare

Dacă nu poți accesa aplicația de autentificare, cere unui administrator al spațiului de lucru un cod de recuperare. Codul poate fi folosit o singură dată și expiră implicit după 1 oră. Apoi:
  1. Conectați-vă folosind adresa de e-mail și parola
  2. Pe ecranul de verificare, faceți clic pe V-ați pierdut aplicația de autentificare? Folosiți un cod de recuperare
  3. Introduceți codul de recuperare și faceți clic pe Continuați
Aplicația actuală de autentificare pentru acel spațiu de lucru este eliminată și sunteți deconectat din celelalte sesiuni. Configurați din nou autentificarea cu doi factori din Setări → Profil.

Gestionarea parolelor

  • Schimbă parola: Actualizează parola curentă
  • Cerințe pentru parolă: Trebuie să aibă cel puțin 8 caractere

Gestionarea profilului

Șterge contul

Ștergerea contului va îndepărta permanent accesul la toate spațiile de lucru. Această acțiune nu poate fi anulată. Vei pierde accesul la toate spațiile de lucru unde ești membru. Dacă doriţi doar să ieşiţi din anumite echipe, gândiţi-vă în schimb să părăsiţi spaţiile de lucru individuale.
Pentru a șterge contul tău:
  1. Accesați Setări → Profil
  2. Derulează până la Zona de pericol
  3. Apasă pe Șterge contul
  4. Confirmă introducând adresa ta de email