Skip to main content
Çalışma alanı resminize, adına ve silme seçeneklerine Ayarlar → Genel bölümünden erişebilirsiniz.

Çalışma Alanı Resmi

  • Logo Yükle: Özel bir çalışma alanı logosu ekleyin
  • Desteklenen Formatlar: 10MB altındaki PNG, JPEG ve GIF dosyaları
  • Kaldır: Mevcut çalışma alanı logosunu silin

İş Alanı Adı

  • İsim: Çalışma alanı görüntü adınızı değiştirin
  • Bu isim tüm çalışma alanı üyelerine görünür

Tehlike bölgesi

Çalışma alanınızı silmek, tüm verileri kalıcı olarak kaldırır ve tüm üyelerin erişimini derhal iptal eder — bu işlem geri alınamaz.
Çalışma alanınızı silmek için:
  1. Çalışma alanını sil düğmesine tıklayın
  2. İstendiğinde silmeyi onaylayın
Not: Sadece çalışma alanı yöneticileri çalışma alanlarını silebilir.