Skip to main content
Imaginea spațiului, numele și opțiunile de ștergere sunt toate accesibile în Setări → General.

Imaginea Spațiului de Lucru

  • Încarcă Logo: Adaugă un logo personalizat pentru spațiul de lucru
  • Formate suportate: Fișiere PNG, JPEG și GIF sub 10MB
  • Eliminare: Șterge logo-ul curent al spațiului de lucru

Nume Spațiu de lucru

  • Nume: Schimbă numele afișat al spațiului de lucru
  • Acest nume apare tuturor membrilor spațiului de lucru

Zonă de Pericol

Ștergerea spațiului tău de lucru elimină definitiv toate datele și revocă imediat accesul tuturor membrilor - această acțiune nu poate fi anulată.
Pentru a șterge spațiul de lucru:
  1. Faceți clic pe butonul Șterge spațiul de lucru
  2. Confirmă ștergerea când ești solicitat
Notă: Numai administratorii spațiului de lucru pot șterge spațiile de lucru.