Skip to main content
Fiecare vizualizare (cu excepția vizualizărilor implicite “Toate [Numele obiectului]”) are propria setare de vizibilitate.

Pași

  1. Deschideți vizualizarea pe care doriți să o restricționați
  2. Faceți clic pe Opțiuni în dreapta sus
  3. Click Visibility
  4. Selectați Nelistat
Vederea dvs. este acum vizibilă doar pentru dvs.

Opțiuni de vizibilitate

Notițe

  • Implicit “Toate vizualizările [Nume obiect]” nu pot fi făcute nelistate
  • Vizualizările nelistate nu apar în meniul derulant al altor utilizatori
  • Poți schimba vizibilitatea înapoi la spațiul de lucru în orice moment

Legate