Skip to main content
Her görünüm (varsayılan “All [Object Name]” görünümleri hariç) kendi görünürlük ayarına sahiptir.

Adımlar

  1. Kısıtlamak istediğiniz görünümü açın
  2. Sağ üst köşedeki Seçenekler’e tıklayın
  3. Görünürlük’e tıklayın
  4. Liste dışı’yı seçin
Görünümünüz artık yalnızca sizin için görünür.

Görünürlük Seçenekleri

Notlar

  • Varsayılan “All [Object Name]” görünümleri liste dışı yapılamaz
  • Liste dışı görünümler diğer kullanıcıların görünüm açılır menülerinde görünmez
  • Görünürlüğü istediğiniz zaman yeniden İş Alanı olarak değiştirebilirsiniz

İlgili